Aanbod

Een vrachtwagen van Harthoorn-Verhulst kiept een lading aarde op een bouwterrein, besteld voor grondwerkzaamheden.

Grond bestellen

U kunt eenvoudig grond bestellen in Zeeland. De grond is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo kan het los, geclusterd, los gestort of in big-bags geleverd worden.

Een graafmachine van Harthoorn-Verhulst laadt grond in een kiepwagen op een landelijke werklocatie.

Grondverzet

Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. is een van de meest gespecialiseerde grondverzetbedrijven in Zeeland. Men kiest voor ons vanwege onze jarenlange ervaring.

Een graafmachine van Harthoorn-Verhulst graaft naast betonnen muren als onderdeel van grondwerken bij een bouwproject.

Grondwerken

Waar u ons ook voor nodig heeft, wij werken te allen tijde met een uitgebreid machinepark. Met deze gespecialiseerde apparaten zijn wij in staat om elk project vakkundig uit te voeren.

Een graafmachine van Harthoorn-Verhulst laadt zand in een zeefmachine, een proces in de handel van bouwmaterialen.

Handel

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. beschikt over diverse soorten materialen en grondstoffen, welke geleverd kunnen worden aan zowel bedrijven en particulieren.

Een tractor van Harthoorn-Verhulst verzamelt hooibalen op een zonnig veld, een voorbeeld van agrarisch loonwerk.

Loonwerk

Van oudsher actief in agrarisch loonwerk voor de landbouw in Zeeland. Ons loonbedrijf is oorspronkelijk als agrarisch loonbedrijf gestart, dat is inmiddels enkele generaties terug.

Een graafmachine van Harthoorn-Verhulst voert slootonderhoud uit, met een maaikorf die vegetatie langs de waterkant verwijdert.

Slootonderhoud

Organisaties zoals rijkswaterstraat, waterschappen en de Vlaamse VMM doen regelmatig beroep op ons bedrijf uit Sluiskil voor het uitvoeren van werkzaamheden wat betreft waterbouw.

Een medewerker van Harthoorn-Verhulst staat naast een graafmachine die een perceel egaliseert met vers besteld zand.

Tuingrond

Ons tuingrond is verkrijgbaar in verschillende opties: los, geclusterd, los gestort of in big-bags. De tuingrond kan worden opgehaald of worden geleverd.

Graafmachine van Harthoorn-Verhulst werkt aan waterbouwkundige projecten, mogelijk dijkversterking of -onderhoud.

Waterbouw

Ons loon- en grondverzetbedrijf is een van de meest deskundige waterbouwbedrijven dat verschillende waterbouwkundige werken uitvoert.

Bigbags met tuingrond van Harthoorn-Verhulst, klaar voor gebruik in landschaps- en tuinprojecten.

Zand bestellen

U kunt bij ons terecht als particulier of als bedrijf. Het zand is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo kunt u het los of los gestort laten leveren, maar ook geclusterd of in big-bags.