Grondverzetbedrijven in Zeeland

Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. is een van de meest gespecialiseerde grondverzetbedrijven in Zeeland. Aannemers en (semi-) overheden kiezen voor ons bedrijf in Sluiskil vanwege onze jarenlange ervaring, het uitgebreide machinepark en onze servicegerichte en flexibele instelling. Desgewenst voeren de medewerkers van ons grondverzetbedrijf in Zeeuws-Vlaanderen grondwerk uit met behulp van GPS, waardoor we uiterst nauwkeurig kunnen werken.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een groene tractor met een gele kiepwagen en een oranje graafmachine van grondverzetbedrijf Harthoorn-Verhulst aan het werk in een landelijke omgeving van Zeeland.

Een van de meest deskundige grondverzetbedrijven inschakelen met hun kwalitatieve materialen

Als een van de meest deskundige loon- en grondverzetbedrijven hebben wij een uitgebreid aanbod aan kranen en laadmateriaal. Ons grondverzetbedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark bestaande uit rupskranen, wielladers en shovels. Gecombineerd met het vakmanschap van onze machinisten en chauffeurs, zijn we in staat om elke opdracht in grondverzet deskundig en vakkundig uit te voeren.

Diensten van ons grondverzetbedrijf

Ons grondverzetbedrijf is een van de vakkundigste grondverzetbedrijven en biedt verschillende diensten aan. Denk aan het vervoeren of verplaatsen van grond, zand, slib, puin, asfalt of grond dat door ons professioneel wordt verzorgd. We beschikken over een variatie aan tractoren met kippers en grond-dumpers. Naast het vervoeren en verplaatsen, kunnen wij grond bezorgen. U kunt als particulier of als bedrijf bij ons grond bestellen. Van oudsher is ons grondverzetbedrijf een loonbedrijf uit Zeeland. Dit betekent dat wij, ondanks uitbreiding van activiteiten, nog steeds actief zijn in agrarisch loonarbeid. Ook daarvoor kunt u terecht bij een van de meest gespecialiseerde grondverzetbedrijven.

Schakel expertise in

Wanneer u geïnteresseerd bent in grondverzet, waterbouw, agrarische hulp en handel schakelt u een van de meest deskundige grondverzetbedrijven in. Als deskundig grondverzetbedrijf helpen wij u graag verder. Neem contact op met ons grondverzetbedrijf en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 06 245 079 41 als u onze klantenservice nodig heeft.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen