Loonwerk in Zeeland

Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. is van oudsher actief in agrarisch loonwerk voor de landbouw in Zeeland. Ons loonbedrijf uit Zeeland is oorspronkelijk als agrarisch loonbedrijf gestart, dat is inmiddels enkele generaties terug. Ondanks de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten de afgelopen decennia, zit het uitvoeren van loonwerken in Zeeuws-Vlaanderen nog steeds in het DNA van ons bedrijf in Sluiskil.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een tractor in een veld bezig met het persen van stro en hooi, met hooibalen verspreid over het landschap.

Het persen van stro en hooi als loonwerk bij ons loonbedrijf

Wij zijn een loon- en grondverzetbedrijf dat zich nog steeds bezighoudt met loonwerk. Onze activiteiten in agrarische loonwerken richten zich nu hoofdzakelijk op het persen van stro en hooi en het strooien van vaste meststoffen. Ons loonbedrijf is gespecialiseerd in het persen van grote pakken stro en hooi. Als een van de meest gespecialiseerde grondverzetbedrijven beschikken we over vier moderne pakpersen. Daarmee zijn we naast boeren ook andere fouragehandelaren van dienst. Ook is ons loonbedrijf zelf actief in de fouragehandel, welke zicht richt op loonwerken, zoals de in- en verkoop van stro en hooi.

Loonwerken in Zeeuws-Vlaanderen: vaste mest strooien

Veel akkerbouwers doen een beroep op de loon- en grondwerkers van ons loonbedrijf voor het strooien van vaste mest. Denk daarbij aan stalmest en compost. Desgewenst leveren wij champost. Voor ons loonwerk in Zeeland gebruiken we gespecialiseerde machines waarmee we zeer nauwkeurig kunnen strooien, dit geldt nauwkeurig tot op de kilo per hectare. Door de GPS-uitrusting van onze trekkers is het strooibeeld optimaal.

Maak gebruik van de dienstverlening van ons loonbedrijf

Bent u geïnteresseerd in loonwerken? Of wilt u ander loonwerk laten uitvoeren door ons loonbedrijf? Wij staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden te bespreken als u ons belt op 31 (0)6 245 079 41. Als u vragen over onze diensten heeft, vult u ons contactformulier in. Naast loonwerk bieden wij nog een aantal verschillende andere diensten waarmee wij u graag van dienst zijn. Denk daarbij aan het bestellen van zand. Ons loonbedrijf is u graag van dienst.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen