De specialist van alle waterbouwbedrijven

Als u op zoek bent naar een van de meest gespecialiseerde waterbouwbedrijven, kunt u bij ons bedrijf uit Sluiskil terecht. Het uitvoeren van waterbouwkundige werken in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen is bij ons in goede handen. Organisaties zoals Rijkswaterstaat, waterschappen en de Vlaamse VMM doen voor waterbouw regelmatig beroep op ons bedrijf Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. uit Zeeland.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een oranje graafmachine van Harthoorn-Verhulst voert waterbouwkundige werkzaamheden uit langs een waterrijke omgeving bij schemerlicht.

Diensten van een van de meest gespecialiseerde waterbouwbedrijven

Ons loon- en grondverzetbedrijf is een van de meest deskundige waterbouwbedrijven dat verschillende waterbouwkundige werken uitvoert. Diverse werkzaamheden van ons bedrijf in waterbouw zijn:

  • Uitvoering van grondwerk voor waterbouwkundige werken
  • Aanleggen van vistrappen
  • Plaatsen van stuwen
  • Onderhoud aan sloten, zoals baggeren en maaikorven
  • Aanleggen van damwanden en betuiningen
  • Aanleggen van watervlonders

Al onze waterbouwkundige werken worden uitgevoerd door vakbekwame, VCA-gecertificeerde medewerkers. Als bedrijf in de waterbouw gebruiken wij altijd het juiste materiaal voor uw project. Zo staan we garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Vervangen schoonwaterleiding

Vervangen schoonwaterleiding

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in samenwerking met Vincent Verhuur B.V. uit Hoek en Denys NV uit Gent vervangen van een schoonwaterleiding nabij de Braakman te Hoek. https://www.youtube.com/shorts/v-7GEjPeBTk https://www.youtube.com/shorts/aXrOcPrWXZc...

Lees meer

Loonwerken in Zeeuws-Vlaanderen: vaste mest strooien

Veel akkerbouwers doen een beroep op de loon- en grondwerkers van ons loonbedrijf voor het strooien van vaste mest. Denk daarbij aan stalmest en compost. Desgewenst leveren wij champost. Voor ons loonwerk in Zeeland gebruiken we gespecialiseerde machines waarmee we zeer nauwkeurig kunnen strooien, dit geldt nauwkeurig tot op de kilo per hectare. Door de GPS-uitrusting van onze trekkers is het strooibeeld optimaal.

Maak gebruik van de dienstverlening van ons loonbedrijf

Bent u geïnteresseerd in loonwerken? Of wilt u ander loonwerk laten uitvoeren door ons loonbedrijf? Wij staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden te bespreken als u ons belt op 31 (0)6 245 079 41. Als u vragen over onze diensten heeft, vult u ons contactformulier in. Naast loonwerk bieden wij nog een aantal verschillende andere diensten waarmee wij u graag van dienst zijn. Denk daarbij aan het bestellen van zand. Ons loonbedrijf is u graag van dienst.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen