Grond bestellen in Zeeland

Bij Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. kunt u eenvoudig grond bestellen. Ons bedrijf uit Zeeland is een ervaren leverancier en levert ook diverse soorten materialen en grondstoffen. De grond is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo kan het los, geclusterd, los gestort of in big-bags geleverd worden. Wij kunnen  dit op de door uw aangegeven locatie afleveren. 

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Vragen?

Wij helpen u graag

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?
Loonbedrijf Verhulst shovel

Grond bestellen voor particulieren en bedrijven in Zeeland

Het is mogelijk om bij ons loon- en grondverzetbedrijf grond te bestellen voor particulieren en bedrijven in Zeeland. Je bestelt bij ons grond in verschillende hoeveelheden. De grond is zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Meestal wordt de grond voor buiten het huis gebruikt. De grond van ons grondverzetbedrijf uit Sluiskil, ruikt niet. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om onaangename geuren tijdens het gebruik van de grond. Het is mogelijk om de grond af te halen op onze locatie. Daarnaast is het mogelijk om het grond te bezorgen op een door u opgegeven adres.

Bestel van een ervaren leverancier

Wil je grond bestellen voor een project in de buurt van Zeeland? Wij helpen je graag verder. Ook is het mogelijk om grond te laten innemen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons bedrijf uit Sluiskil. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 245 079 41. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar mail@harthoornverhulstsluiskil.nl.

Gele graafmachine van Harthoorn

Klantenservice & Spoed