Grond bestellen in Zeeland

Bij Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. kunt u eenvoudig grond bestellen in Zeeland. Ons bedrijf in Sluiskil is een ervaren leverancier en levert diverse soorten materialen en grondstoffen. De grond is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo kan het los, geclusterd, los gestort of in big-bags geleverd worden.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een gele wiellader van Harthoorn-Verhulst met een opgeheven laadbak, klaar voor grondverzet voor zowel particulieren als bedrijven.

Grond bestellen voor particulieren en bedrijven

Het is mogelijk om bij ons loon- en grondverzetbedrijf grond te bestellen voor particulieren en bedrijven. U bestelt bij ons grond in verschillende hoeveelheden. De grond is zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Meestal wordt de grond voor buiten het huis gebruikt. De grond van ons grondverzetbedrijf uit Sluiskil, ruikt niet. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om onaangename geuren tijdens het gebruik van de grond. Het is mogelijk om de grond af te halen op onze locatie. Daarnaast is het mogelijk om het grond te bezorgen op een door u opgegeven adres.

Bestel van een ervaren leverancier

Wilt u grond bestellen voor een project? Wij helpen u graag verder. Ook is het mogelijk om grond te laten innemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier van ons bedrijf in als u vragen heeft over onze diensten. Wij zijn telefonisch te bereiken voor spoed via +31 (0)6 245 079 41.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen