Grond bezorgen

Ons bedrijf uit Sluiskil is in staat om grond te bezorgen bij een door u opgegeven adres. Wij zijn een leverancier die verschillende materialen en grondstoffen levert, zo ook grond. Wij leveren dit in diverse opties. U kunt ervoor kiezen uw grond geclusterd of in big-bags te laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om de grond los of los gestort te laten leveren.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Vragen?

Wij helpen u graag

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?
Loonbedrijf Verhulst shovel

Uw grond laten bezorgen door een gespecialiseerd bedrijf

Loon- en grondverzetbedrijf Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. is leverancier van grond en in staat grond te bezorgen bij particulieren en bedrijven. Die grond kan worden bezorgd in diverse hoeveelheden. De grond kan op verschillende plekken worden gebruikt. Denk daarbij aan binnenshuis, maar ook buitenshuis. Een voordeel van de grond van ons grondverzetbedrijf ruikt niet. Zo kunt u dus aan de slag met de grond zonder dat u last krijgt van een vervelende geur. Naast grond hebben wij nog meer soorten materialen en grondstoffen die u kunt laten leveren of innemen.

Laat je helpen door een echte specialist

Voor u uw grond kan laten bezorgen, is het nodig om grond te bestellen. Dat kan door contact met ons bedrijf uit Sluiskil op te nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 245 079 41. U kunt ook mailen naar mail@harthoornverhulst.nl. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Gele graafmachine van Harthoorn

Klantenservice & Spoed

Loonbedrijf Verhulst Sluiskil