Grond bezorgen in Zeeland

Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. is in staat om grond te bezorgen bij een door u opgegeven adres. Wij zijn een leverancier uit Sluiskil die verschillende materialen en grondstoffen levert, zo ook grond. Wij leveren dit in diverse opties. U kunt ervoor kiezen uw grond geclusterd of in big-bags te laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om de grond los of los gestort te laten leveren.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een groene tractor met een gele kiepwagen gekoppeld aan een oranje graafmachine, voor het transport van grond in Zeeland.

Uw grond laten bezorgen door een gespecialiseerd bedrijf

Ons loon- en grondverzetbedrijf is leverancier van grond en in staat grond te bezorgen bij particulieren en bedrijven. Die grond kan worden bezorgd in diverse hoeveelheden. De grond kan op verschillende plekken worden gebruikt. Denk daarbij aan binnenshuis, maar ook buitenshuis. Een voordeel van de grond van ons grondverzetbedrijf is dat het niet ruikt. Zo kunt u dus aan de slag met de grond zonder dat u last krijgt van een vervelende geur. Naast grond hebben wij nog meer soorten materialen en grondstoffen die u kunt laten leveren of innemen.

Laat u helpen door een echte specialist

Voor u uw grond kan laten bezorgen, is het nodig om grond te bestellen. Dat kan door contact met ons bedrijf op te nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 245 079 41. Met vragen over onze producten stuurt u een e-mail naar mail@harthoornverhulst.nl. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen