Loonbedrijf Verhulst graafmachine

Grondverzetbedrijven in Zeeland

Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. is een van de meest gespecialiseerde grondverzetbedrijven in Zeeland. Aannemers en (semi-) overheden kiezen voor ons bedrijf in Sluiskil vanwege onze jarenlange ervaring, het uitgebreide machinepark en onze servicegerichte en flexibele instelling. Desgewenst voeren de medewerkers van ons grondverzetbedrijf in Zeeuws-Vlaanderen grondwerk uit met behulp van GPS, waardoor we uiterst nauwkeurig kunnen werken.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Loonbedrijf Verhulst graafmachine

Een van de meest deskundige grondverzetbedrijven inschakelen met hun kwalitatieve materialen

Als een van de meest deskundige loon- en grondverzetbedrijven hebben wij een uitgebreid aanbod aan kranen en laadmateriaal. Ons grondverzetbedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark bestaande uit rupskranen, wielladers en shovels. Gecombineerd met het vakmanschap van onze machinisten en chauffeurs, zijn we in staat om elke opdracht in grondverzet deskundig en vakkundig uit te voeren.

Het wegknippen van bomen

Het wegknippen van bomen

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in opdracht van Gunter groep B.V wegknippen van bomen op een natuurvriendelijke die in beheer is van het Waterschap Scheldestromen. [video width="848" height="480"...

Lees meer

Diensten van ons grondverzetbedrijf

Ons grondverzetbedrijf is een van de vakkundigste grondverzetbedrijven en biedt verschillende diensten aan. Denk aan het vervoeren of verplaatsen van grond, zand, slib, puin, asfalt of grond dat door ons professioneel wordt verzorgd. We beschikken over een variatie aan tractoren met kippers en grond-dumpers. Naast het vervoeren en verplaatsen, kunnen wij grond bezorgen. U kunt als particulier of als bedrijf bij ons grond bestellen. Van oudsher is ons grondverzetbedrijf een loonbedrijf uit Zeeland. Dit betekent dat wij, ondanks uitbreiding van activiteiten, nog steeds actief zijn in agrarisch loonarbeid. Ook daarvoor kunt u terecht bij een van de meest gespecialiseerde grondverzetbedrijven.

Schakel expertise in

Wanneer u geïnteresseerd bent in grondverzet, waterbouw, agrarische hulp en handel schakelt u een van de meest deskundige grondverzetbedrijven in. Als deskundig grondverzetbedrijf helpen wij u graag verder. Neem contact op met ons grondverzetbedrijf en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via +31 (0)6 245 079 41 als u onze klantenservice nodig heeft.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed

Loonbedrijf Verhulst Sluiskil