Loonbedrijf Verhulst graafmachine

Grondverzetbedrijf in Zeeland

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. is een gespecialiseerd grondzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland. Aannemers, (semi-) overheden, diverse bedrijven en particulieren kiezen voor ons vanwege onze jarenlange ervaring, het uitgebreide machinepark en onze servicegerichte en flexibele instelling. Desgewenst voeren we grondwerk/grondverzet uit met behulp van GPS, waardoor we uiterst nauwkeurig kunnen werken.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Loonbedrijf Verhulst graafmachine

Het juiste materiaal door een van de meest deskundige grondverzetbedrijven in Zeeland

Als loon- en grondverzetbedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, hebben wij een uitgebreid aanbod aan kranen en laadmateriaal. Ons grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen beschikt over een uitgebreid machinepark bestaande uit rupskranen, wielladers en shovels. Gecombineerd met het vakmanschap van onze machinisten en chauffeurs, zijn we in staat om elke opdracht in grondverzet deskundig en vakkundig uit te voeren.

Diensten van ons grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen

Ons grondverzetbedrijf uit Sluiskil, in Zeeuws-Vlaanderen, is een vakkundig grondverzetbedrijf in Zeeland en biedt verschillende diensten aan. Denk aan het vervoeren of verplaatsen van grond, zand, slib, puin, asfalt of grond dat door ons professioneel wordt verzorgd. We beschikken over een variatie aan tractoren met kippers en grond-dumpers. Naast het vervoeren en verplaatsen, kunnen wij grond bezorgen. U kunt als particulier of als bedrijf bij ons grond bestellen. Van oudsher is ons grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen een loonbedrijf uit Zeeland. Dit betekent dat wij, ondanks uitbreiding van activiteiten, nog steeds actief zijn in agrarisch loonwerk. Ook daarvoor kunt u dus bij ons terecht.

Schakel expertise in

Wanneer u geïnteresseerd bent in grondverzet, waterbouw, agrarisch loonwerk en handel schakelt u een van de meest deskundige grondverzetbedrijven uit Zeeland in. Als deskundig grondverzetbedrijf uit Zeeland helpen wij u graag verder. Neem contact op met ons grondverzetbedrijf uit Sluiskil, in Zeeuws-Vlaanderen, en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via +31 (0)6 245 079 41 of mail@harthoornverhulstsluiskil.nl.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed