Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v., van veel markten thuis

Harthoorn-Verhulst is al vele decennia een sterke en gespecialiseerde partner voor onze opdrachtgevers in de regio. In mei 2020 heeft Harthoorn Vlissingen b.v. alle activiteiten van ons overgenomen. Harthoorn Verhulst en Harthoorn Vlissingen werken regelmatig samen en vullen elkaar op een praktische manier aan.

Ons bedrijf is al lange tijd een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen en we zijn gevestigd in de Koegorspolder, tussen Sluiskil, Westdorpe en Axel. We zijn gespecialiseerd in grondverzet, waterbouw, agrarisch loonwerk en handel. Oorspronkelijk waren we een familiebedrijf dat zich richtte op agrarisch loonwerk. Hoewel we inmiddels zijn gegroeid en een uitgebreid en modern machinepark hebben zijn we nog steeds actief in agrarisch loonwerk. Het zit nog steeds in ons DNA. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Zeeland en (Zeeuws) Vlaanderen en omvatten agrarische ondernemers, aannemers, industriële bedrijven, overheden, waterschappen en particulieren.

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Update werk project Duinhof-Noord te Cadzand-Bad

Update werk project Duinhof-Noord te Cadzand-Bad

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. in samenwerking met Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. zeven van zand afkomstig van het project Duinhof-Noord, Boulevard de Wielingen te Cadzand-Bad. Dit in opdracht van Antwerpse Bouwwerken....

Verlengen duiker en plaatsen stuwput

Verlengen duiker en plaatsen stuwput

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in opdracht van Gunter Groep B.V. verlengen van een duiker en het plaatsen van een stuwput op een locatie te Axel.

Klantenservice & Spoed

Loonbedrijf Verhulst Sluiskil