Loon- en grondwerken

Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. is gespecialiseerd in loon- en grondwerken in geheel Zeeland en dus ook en vooral in Zeeuws-Vlaanderen. Wij voeren zeer diverse  loon – en grondwerken uit. Denk daarbij aan de akkerbouw, grond- en waterbouw en diverse civieltechnische werken. Daarvoor gebruiken wij gespecialiseerde machines en voertuigen die worden bediend en bestuurd door ervaren en goed opgeleid personeel.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Vragen?

Wij helpen u graag

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?
Loonbedrijf Verhulst shovel

Loon en grondwerken laten uitvoeren in Zeeuws-Vlaanderen

U kunt verschillende loon- en grondwerken laten uitvoeren door ons loon- en grondverzetbedrijf uit Sluiskil, in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij werken te allen tijde met een uitgebreid machinepark. Met deze gespecialiseerde apparaten zijn wij in staat om elk project vakkundig uit te voeren. Voorbeelden van grondwerkzaamheden zijn het vervoeren of verplaatsen van grond, zand, slib, asfalt of grind. Daarnaast voeren wij nog verschillende loonwerken uit, namelijk het persen van stro en hooi en het strooien van vaste mest. Van oudsher zijn wij gericht op agrarisch loonwerk. Inmiddels is dit uitgegroeid tot gespecialiseerde diensten betreft grondwerken.

Diensten voor particulieren en bedrijven

Naast dat ons grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen en Zeeland verschillende werkzaamheden verricht betreft loon grondwerken, kunt u bij ons terecht voor verschillende producten die daarmee te maken hebben. Zo kunt u bij ons grond bestellen om zelf aan de slag te gaan met een project. Dit kan worden geleverd in verschillende opties: los, los gestort, geclusterd of in big-bags. Ook is het mogelijk om grondstoffen en materialen te laten innemen. Dat kan bij ons bedrijf in Sluiskil. U kunt ervoor kiezen om producten als grond te laten bezorgen of af te halen.

Schakel echte specialisten in

Bent u geïnteresseerd om loon en grondwerken te laten uitvoeren door ons bedrijf uit Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen? Of wilt u meer informatie over ons bedrijf en beschikbare diensten? Neem gemakkelijk contact op met ons. Wij staan u graag te werk. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 245 079 41. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar mail@harthoornverhulst.nl.

Gele graafmachine van Harthoorn

Klantenservice & Spoed

Loonbedrijf Verhulst Sluiskil