Loon- en grondwerken in Zeeland

Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. is gespecialiseerd in loon- en grondwerken in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit betreft loon- en grondwerken in branches als de akkerbouw, grond- en waterbouw. Wij gebruiken hiervoor gespecialiseerde machines uit ons machinepark in Sluiskil om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een graafmachine van Harthoorn-Verhulst laadt aarde in een tractor-aanhanger onder een helderblauwe hemel, demonstratie van het uitgebreide machinepark.

Loon- en grondwerken laten uitvoeren door experts met een groot machinepark

U kunt verschillende loon- en grondwerken laten uitvoeren door ons loon- en grondverzetbedrijf. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij werken te allen tijde met een uitgebreid machinepark. Met deze gespecialiseerde apparaten zijn wij in staat om elk project vakkundig uit te voeren. Voorbeelden van grondwerkzaamheden zijn het vervoeren of verplaatsen van grond, zand, slib, asfalt of grind. Daarnaast voeren wij nog verschillende loonwerken uit, namelijk het persen van stro en hooi en het strooien van vaste mest. Van oudsher zijn wij gericht op agrarisch loonwerk. Inmiddels is dit uitgegroeid tot gespecialiseerde diensten betreft grondwerken.

Diensten voor particulieren en bedrijven

Naast dat ons bedrijf verschillende werkzaamheden verricht betreft loon- en grondwerken, kunt u bij ons terecht voor verschillende producten die daarmee te maken hebben. Zo kunt u bij ons grond bestellen om zelf aan de slag te gaan met een project. Dit kan worden geleverd in verschillende opties: los, los gestort, geclusterd of in big-bags. Ook is het mogelijk om grondstoffen en materialen te laten innemen. U kunt er bovendien voor kiezen om producten als grond te laten bezorgen of af te halen.

Een graafmachine van Harthoorn-Verhulst werkt nauwkeurig aan de fundering van een constructie, illustratief voor de expertise in loon- en grondwerken.

Schakel echte specialisten in

Bent u geïnteresseerd om loon- en grondwerken te laten uitvoeren door onze specialisten? Wilt u meer informatie over ons bedrijf en beschikbare diensten? Neem eenvoudig contact met ons op via mail@harthoornverhulst.nl als u vragen voor ons heeft. Wij staan u graag te woord. Voor spoed zijn wij telefonisch te bereiken via +31 (0)6 245 079 41.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen