Loonbedrijf Verhulst graafmachine en trekker

Loonwerk in Zeeland

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. is van oudsher actief in agrarisch loonwerk voor de landbouw in Zeeuws-Vlaanderen maar ook in de rest van Zeeland. Ons loon- en grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, is oorspronkelijk als agrarisch loonbedrijf gestart, dat is inmiddels enkele generaties terug. Ondanks de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten de afgelopen decennia zit loonwerk nog steeds in het DNA van het bedrijf.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Loonbedrijf Verhulst graafmachine

Het persen van stro en hooi als loonwerk bij ons loonbedrijf in Zeeland

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. is een loon- en grondverzetbedrijf uit Sluiskil dat zich nog steeds bezighoudt met loonwerk in Zeeland. Onze activiteiten in agrarische loonwerken in Zeeuws-Vlaanderen en de rest van Zeeland richten zich nu hoofdzakelijk op het persen van stro en hooi en het strooien van vaste meststoffen. Ons loonbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland< is gespecialiseerd in het persen van grote pakken stro en hooi. Als gespecialiseerd grondverzetbedrijven in Zeeland beschikken we over vier moderne pakpersen. Daarmee zijn we naast boeren uit Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen andere fouragehandelaren van dienst. Ook is ons loon- en grondverzetbedrijf bedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, zelf actief in de fouragehandel, welke zicht richt op loonwerken in Zeeuws-Vlaanderen, zoals de in- en verkoop van stro en hooi.

Onderhoud zonnepark Sluiskil

Onderhoud zonnepark Sluiskil

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in opdracht van HEC Solar uit Sofia, Bulgarije onderhouden van aangelegde rijplaten en omliggende wegen op een zonnepark te Sluiskil.

Lees meer
Te koop, for sale!

Te koop, for sale!

Liebherr 912 met 7500 draaiuren. Liebherr 912 with 7500 operating hours. Voor meer informatie bel naar Harthoorn Vlissingen b.v., 0118-466130 en vraag naar Sander de Visser. For more information call Harthoorn Vlissingen b.v., 0118466130/0031118466130 and ask for...

Lees meer

Loonwerken in Zeeuws-Vlaanderen: vaste mest strooien

Veel akkerbouwers uit Zeeuws-Vlaanderen doen een beroep bij onze loongrondwerkers van ons loon- en grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, voor het strooien van vaste mest. Denk daarbij aan stalmest en compost. Desgewenst leveren wij champost. Voor ons loonwerk in Zeeland gebruiken we gespecialiseerde machines waarmee we zeer nauwkeurig kunnen strooien, dit geldt nauwkeurig tot op de kilo per hectare. Door de GPS-uitrusting van onze trekkers is het strooibeeld optimaal.

Maak gebruik van onze dienstverlening

Bent u geïnteresseerd in loonwerken in Zeeuws-Vlaanderen? Of wilt u ander loonwerk laten uitvoeren door ons loon- en grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland? Neem contact op met ons bedrijf uit Sluiskil. Wij staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Bel naar 31 (0)6 245 079 41 of stuur een e-mail naar wilco@harthoornverhulstsluiskil.nl. Naast loonwerk bieden wij nog een aantal verschillende andere diensten waarmee wij u graag van dienst zijn. Denk daarbij aan het bestellen van zand. Ons loon- en grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, is u graag van dienst.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed