Materieel

Groene tractoren van Harthoorn-Verhulst met balenpersen verwerken stro op een zonovergoten akker.

Agrarisch loonwerk

De afdeling loonwerk van Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. bestaat o.a. uit oogstmachines voor granen, uien en aardappelen en diverse machines voor zware grondbewerking.

Een oranje Hitachi graafmachine laadt grond in een kiepwagen op een bouwplaats, met een focus op het zware materieel van Harthoorn-Verhulst.

Graafmachines & shovels

Voor voornamelijk de verhuur en de kleinschalige eigen projecten beschikt Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. over een uitgebreid en modern machinepark aan graafmachines en shovels.

Een tractor van Harthoorn-Verhulst met een maaier onderhoudt het groen bij windturbines, wat de diensten voor groenvoorziening illustreert.

Groenvoorziening

Voor het verrichten van werkzaamheden die betrekking hebben op groenvoorziening beschikt Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. over een uitgebreid modern en goed onderhouden machinepark.

Een graafmachine van Harthoorn-Verhulst verplaatst zand bij een zeefinstallatie, wat de op- en overslagcapaciteiten van het bedrijf toont.

Op- en overslag

Voor de op- en overslag, tijdelijke opslag of bewerking van o.a. grond, zand, compost en steenachtige materialen heeft Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in samenwerking met Harthoorn Vlissingen b.v. diverse mogelijkheden.

Een vrachtwagen van Harthoorn-Verhulst is bezig met het laden van een tractor, wat de transportdiensten van het bedrijf benadrukt.

Transport

Voor het (weg)transport heeft Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in samenwerking met Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over een breed assortiment voertuigen o.a. bestaande uit diepladers, kiptrailers en meer.

Een tractor met een watertank rijdt langs een stapel gruis, wat de diversiteit van het machinepark van Harthoorn-Verhulst aantoont

Diversen

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. beschikt over een divers uitgebreid, modern en goed onderhouden machinepark. Samen met hey machinepark van Harthoorn Vlissingen b.v. kunnen er dus zeer diverse werkzaamheden worden uitgevoerd.