Loonbedrijf Verhulst graafmachine en trekker

Materieel

Graafmachines & shovels

Voor voornamelijk de verhuur en de kleinschalige eigen projecten beschikt Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. over een uitgebreid en modern machinepark aan graafmachines en shovels. Dit eventueel in samenwerking met Harthoorn-Vlissingen b.v..

Voor het uitgebreide machinepark van graafmachines en shovels van Harthoorn Vlissingen b.v. zie https://www.harthoornvlissingen.nl/materieel/graafmachines-shovels/.

Transport

Voor het (weg)transport heeft Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in samenwerking met Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over een breed assortiment voertuigen o.a. bestaande uit diepladers, kiptrailers, steentrailers, platte trailers, trekkers, tautliners, etc..

Voor het uitgebreide wagenpark voor het (weg)transport van Harthoorn Vlissingen b.v. zie https://www.harthoornvlissingen.nl/materieel/transport/.

Op- en overslag

Voor de op- en overslag, tijdelijke opslag of bewerking van o.a. grond, zand, compost en steenachtige materialen heeft Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in samenwerking met Harthoorn Vlissingen b.v. diverse mogelijkheden.

Voor de diverse op- en overslag mogelijkheden met bijbehorende machines van Harthoorn Vlissingen b.v. zie https://www.harthoornvlissingen.nl/materieel/op-en-overslag/.

Groenvoorziening

Voor het verrichten van werkzaamheden die betrekking hebben op groenvoorziening beschikt Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in samenwerking met Harthoorn Vlissingen b.v. over een uitgebreid modern en goed onderhouden machinepark.

Voor het machinepark van Harthoorn Vlissingen b.v. met betrekking tot het uitvoeren van groenvoorziening zie https://www.harthoornvlissingen.nl/materieel/groenvoorziening/.

Loonwerk

De afdeling loonwerk van Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. bestaat o.a. uit oogstmachines voor granen, uien en aardappelen en diverse machines voor zware grondbewerking. Dit eventueel in samenwerking met Harthoorn Vlissingen b.v..

Voor de machines voor het door Harthoorn Vlissingen b.v. uit te voeren loonwerk zie https://www.harthoornvlissingen.nl/materieel/agrarisch-loonwerk/.

Diversen

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. beschikt over een divers uitgebreid, modern en goed onderhouden machinepark. Samen met het uitgebreide, moderne en goed onderhouden machinepark van Harthoorn Vlissingen b.v. kunnen er dus zeer diverse werkzaamheden worden uitgevoerd.

Voor het diverse machinepark van Harthoorn Vlissingen b.v. zie https://www.harthoornvlissingen.nl/materieel/diversen/.

Onderhoud zonnepark Sluiskil

Onderhoud zonnepark Sluiskil

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in opdracht van HEC Solar uit Sofia, Bulgarije onderhouden van aangelegde rijplaten en omliggende wegen op een zonnepark te Sluiskil.

Lees meer
Te koop, for sale!

Te koop, for sale!

Liebherr 912 met 7500 draaiuren. Liebherr 912 with 7500 operating hours. Voor meer informatie bel naar Harthoorn Vlissingen b.v., 0118-466130 en vraag naar Sander de Visser. For more information call Harthoorn Vlissingen b.v., 0118466130/0031118466130 and ask for...

Lees meer

Klantenservice & Spoed