Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v., van veel markten thuis

Harthoorn-Verhulst is al vele decennia een sterke en gespecialiseerde partner voor onze opdrachtgevers in de regio. In mei 2020 heeft Harthoorn Vlissingen b.v. alle activiteiten van ons overgenomen. Harthoorn Verhulst en Harthoorn Vlissingen werken regelmatig samen en vullen elkaar op een praktische manier aan.

Ons bedrijf is al lange tijd een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen en we zijn gevestigd in de Koegorspolder, tussen Sluiskil, Westdorpe en Axel. We zijn gespecialiseerd in grondverzet, waterbouw, agrarisch loonwerk en handel. Oorspronkelijk waren we een familiebedrijf dat zich richtte op agrarisch loonwerk. Hoewel we inmiddels zijn gegroeid en een uitgebreid en modern machinepark hebben zijn we nog steeds actief in agrarisch loonwerk. Het zit nog steeds in ons DNA. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Zeeland en (Zeeuws) Vlaanderen en omvatten agrarische ondernemers, aannemers, industriële bedrijven, overheden, waterschappen en particulieren.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Puinfundering opknappen

Puinfundering opknappen

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. opknappen van een puinfundering. Wilt u nog meer weten en eventueel gebruik maken van de diensten van Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. kijk dan eens een keer op hun website. www.harthoornverhulstsluiskil.nl

Lees meer
Weide doorzaaien

Weide doorzaaien

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. doorzaaien van een weide middels het snijden van de bestaande grasmat. Daardoor gaat de grasmat open en valt het graszaad in het gesneden sleufje dat vervolgens weer gedicht en aangedrukt wordt door de rol.

Lees meer