Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v., wie zijn wij en wat doen wij?


Harthoorn-Verhulst is al vele decennia een sterke en gespecialiseerde partner voor onze opdrachtgevers in de regio. In mei 2020 heeft Harthoorn Vlissingen b.v. alle activiteiten van ons overgenomen. Harthoorn Verhulst en Harthoorn Vlissingen werken regelmatig samen en vullen elkaar op een praktische manier aan.

Ons bedrijf is al lange tijd een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen en we zijn gevestigd in de Koegorspolder, tussen Sluiskil, Westdorpe en Axel.

We zijn gespecialiseerd in grondverzet, waterbouw, agrarisch loonwerk en handel. Oorspronkelijk waren we een familiebedrijf dat zich richtte op agrarisch loonwerk. Hoewel we inmiddels zijn gegroeid en een uitgebreid en modern machinepark hebben zijn we nog steeds actief in agrarisch loonwerk. Het zit nog steeds in ons DNA. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Zeeland en (Zeeuws) Vlaanderen en omvatten agrarische ondernemers, aannemers, industriële bedrijven, overheden, waterschappen en particulieren.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Puin breken

Puin breken

Het in eigen beheer door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. breken van puin op de bedrijfslocatie van Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. gelegen aan de Koegorsstraat 12 te Sluiskil. https://harthoornverhulstsluiskil.nl https://youtu.be/X5cuSoIhntE

Lees meer