Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. uitvoeren van maaiwerkzaamheden

Over loon-en grondverzetbedrijf Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v.

Al decennia lang een sterke en gespecialiseerde partner voor haar opdrachtgevers in de regio

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. is al decennia lang een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen, gevestigd aan de Koegorspolder tussen Sluiskil, Westdorpe en Axel. Ons bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet, waterbouw, agrarisch loonwerk en handel. Vanuit de oorsprong richtte het voormalige familiebedrijf zich op agrarisch loonwerk. De locatie is nog steeds hetzelfde, maar Harthoorn- Verhulst Sluiskil b.v. is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd dienstverlener voor de grond-, weg- en waterbouw met een uitgebreid en modern machinepark. Daarnaast zijn we nog steeds actief in agrarisch loonwerk. Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de provincie Zeeland en (Zeeuws) Vlaanderen. Dit zijn o.a. agrarisch ondernemers, aannemer- en bouwcombinaties, industriële bedrijven, overheden, Nederlandse waterschappen, de Vlaamse VMM en particulieren.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vervangen schoonwaterleiding

Vervangen schoonwaterleiding

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in samenwerking met Vincent Verhuur B.V. uit Hoek en Denys NV uit Gent vervangen van een schoonwaterleiding nabij de Braakman te Hoek. https://www.youtube.com/shorts/v-7GEjPeBTk https://www.youtube.com/shorts/aXrOcPrWXZc...

Lees meer
Roteren

Roteren

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in opdracht van Loonbedrijf van Etten BV uit Bergschenhoek roteren voor het kilveren. Dit in de kas van van Adrichem Kwekerijen te Westdorpe.

Lees meer