Primeur voor Harthoorn – Verhulst Sluiskil b.v. met de eerste Hitachi zx150w-7 mobiele machine

Met de sleuteloverdracht van de nieuwe HITACHI ZX150W-7 2P aan Martjan Harthoorn was de aflevering van de eerste mobiele HITACHI van de nieuwe 7-serie in Zeeland een feit.

Harthoorn bestelde twee machines tegelijk, waarvan de eerste machine bestemd is voor Harthoorn – Verhulst Sluiskil b.v.. De tweede machine die later wordt geleverd is bestemd voor Harthoorn Vlissingen b.v..

Bij het ontwerp van de nieuwe Hitachi mobiele machines staat de machinist centraal. De ruime overzichtelijke cabine is voorzien van een helder en overzichtelijk multifunctioneel LCD kleuren monitor. De in hoogte verstelbare bedieningshendels zijn meeverend op het stoelonderstel gemonteerd. Een automatische rem, cruise control en een automatische versnellingsbak zorgen voor een comfortabel rijcomfort. De voorruit is voorzien van een parallelruitenwisser die zowel de bovenruit als de onderruit schoonveegt. De LED rij- en werkverlichting en de nieuw-model verwarmde buitenspiegels zorgen samen met de 270° camera’s voor een goed zicht rondom de machine.

De standaard al complete machine werd verder nog voorzien van een Groeneveld centraal vetsmeersysteem, dansonderdrukking op de hefcilinders, stalen spatborden, 27MC, extra Led werkverlichting, een SMP draaikantelstuk met grijpermodule, een brede bak en palletframe. Machinist Jack Westerbeke die bijna 13000 uur heeft een gewerkt met zijn “oude” ZX140W-5 was dan ook blij met de nieuwe complete machine. Pladdet B.V. bedankt Harthoorn – Verhulst Sluiskil b.v. en Harthoorn Vlissingen b.v. voor deze opdracht en wenst hen veel succes met de nieuwe investering!

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Puinfundering opknappen

Puinfundering opknappen

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. opknappen van een puinfundering. Wilt u nog meer weten en eventueel gebruik maken van de diensten van Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. kijk dan eens een keer op hun website. www.harthoornverhulstsluiskil.nl

Lees meer
Weide doorzaaien

Weide doorzaaien

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. doorzaaien van een weide middels het snijden van de bestaande grasmat. Daardoor gaat de grasmat open en valt het graszaad in het gesneden sleufje dat vervolgens weer gedicht en aangedrukt wordt door de rol.

Lees meer