Over loon-en grondverzetbedrijf Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v.

Al decenia lang een sterke en gespecialiseerde partner voor haar opdrachtgevers in de regio

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. is al decenia lang een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen, gevestigd aan de Koegorspolder tussen Sluiskil, Westdorpe en Axel. Ons bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet, waterbouw, agrarisch loonwerk en handel. Vanuit de oorsprong richtte het voormalige familiebedrijf zich op agrarisch loonwerk. De locatie is nog steeds hetzelfde, maar Harthoorn- Verhulst Sluiskil b.v.  is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd dienstverlener voor de grond-, weg- en waterbouw met een uitgebreid en modern machinepark. Daarnaast zijn we nog steeds actief in agrarisch loonwerk. Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de provincie Zeeland en (Zeeuws) Vlaanderen. Dit zijn o.a. agrarisch ondernemers, aannemer- en bouwcombinaties, industriële bedrijven, overheden, Nederlandse waterschappen, de Vlaamse VMM en particulieren.

Loonwerk

Loonwerk

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. is van oudsher actief in agrarisch loonwerk voor de landbouw in voornamelijk Zeeuws-Vlaanderen (gemeente Terneuzen, Hulst en Sluis). Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. is oorspronkelijk als agrarisch loonbedrijf gestart. Ondanks de...

Lees meer
Uitvoeren baggerwerkzaamheden

Uitvoeren baggerwerkzaamheden

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil B.V. in samenwerking met Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoeren van baggerwerkzaamheden op een locatie in Sas van Gent. Dit in opdracht van Gunter Groep B.V.

Lees meer

Klantenservice & Spoed

Loonbedrijf Verhulst Sluiskil