Overzicht nieuwsberichten

Verzorgen watertransport

Verzorgen watertransport

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. verzorgen van watertransport voor 4Evergreen Steenbergen B.V..  

Update werk project Heros te Sluiskil

Update werk project Heros te Sluiskil

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. in samenwerking met Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v.¬†verrijden van circa 37.000 m3 voorbelasting op de locatie van Heros te Sluiskil.  

Werk Heros te Sluiskil

Werk Heros te Sluiskil

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. in samenwerking met Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. verrijden van circa 37.000 m3 voorbelasting op de locatie van Heros te Sluiskil. [video width="640" height="352"...

Stofbestrijding

Stofbestrijding

Het door Loon- en grondverzetbedrijf Verhulst b.v. uitvoeren van stofbestrijding middels het nathouden nathouden van een talud met met spuitkanon. Dit op de locatie van Beelen te Terneuzen.      

Klepelen van distels

Klepelen van distels

Het in opdracht van H4A groen door Loon- en grondverzetbedrijf Verhulst B.V. klepelen van distels op een locatie van North Sea Port.

Graven waterpoel

Graven waterpoel

Het door Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. in opdracht van H4A Groen graven van een waterpoel op een locatie van North Sea Port.

Uitkisten fundering

Uitkisten fundering

Het door Loon- en grondverzetbedrijf Verhulst B.V. in samenwerking met Harthoorn Vlissingen b.v. uitkisten van een fundering op de locatie van de Terneuzense glashandel VOF te Terneuzen. Dit in opdracht van Aannemingsbedrijf Broere B.V. uit Terneuzen.

Vacature kraanmachinist

Vacature kraanmachinist

Binnen het team van Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v., onderdeel uitmakend van Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v., hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een kraanmachinist. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie. Functie...

Klantenservice & Spoed