Primeur voor Harthoorn – Verhulst Sluiskil b.v. met de eerste Hitachi zx150w-7 mobiele machine

Met de sleuteloverdracht van de nieuwe HITACHI ZX150W-7 2P aan Martjan Harthoorn was de aflevering van de eerste mobiele HITACHI van de nieuwe 7-serie in Zeeland een feit.

Harthoorn bestelde twee machines tegelijk, waarvan de eerste machine bestemd is voor Harthoorn – Verhulst Sluiskil b.v.. De tweede machine die later wordt geleverd is bestemd voor Harthoorn Vlissingen b.v..

Bij het ontwerp van de nieuwe Hitachi mobiele machines staat de machinist centraal. De ruime overzichtelijke cabine is voorzien van een helder en overzichtelijk multifunctioneel LCD kleuren monitor. De in hoogte verstelbare bedieningshendels zijn meeverend op het stoelonderstel gemonteerd. Een automatische rem, cruise control en een automatische versnellingsbak zorgen voor een comfortabel rijcomfort. De voorruit is voorzien van een parallelruitenwisser die zowel de bovenruit als de onderruit schoonveegt. De LED rij- en werkverlichting en de nieuw-model verwarmde buitenspiegels zorgen samen met de 270° camera’s voor een goed zicht rondom de machine.

De standaard al complete machine werd verder nog voorzien van een Groeneveld centraal vetsmeersysteem, dansonderdrukking op de hefcilinders, stalen spatborden, 27MC, extra Led werkverlichting, een SMP draaikantelstuk met grijpermodule, een brede bak en palletframe. Machinist Jack Westerbeke die bijna 13000 uur heeft een gewerkt met zijn “oude” ZX140W-5 was dan ook blij met de nieuwe complete machine. Pladdet B.V. bedankt Harthoorn – Verhulst Sluiskil b.v. en Harthoorn Vlissingen b.v. voor deze opdracht en wenst hen veel succes met de nieuwe investering!

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Update werk project Duinhof-Noord te Cadzand-Bad

Update werk project Duinhof-Noord te Cadzand-Bad

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. in samenwerking met Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. zeven van zand afkomstig van het project Duinhof-Noord, Boulevard de Wielingen te Cadzand-Bad. Dit in opdracht van Antwerpse Bouwwerken....

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v., van veel markten thuis

Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v., van veel markten thuis

Harthoorn-Verhulst is al vele decennia een sterke en gespecialiseerde partner voor onze opdrachtgevers in de regio. In mei 2020 heeft Harthoorn Vlissingen b.v. alle activiteiten van ons overgenomen. Harthoorn Verhulst en Harthoorn Vlissingen werken regelmatig samen en...

Klantenservice & Spoed

Loonbedrijf Verhulst Sluiskil