Slootonderhoud in Zeeuws-Vlaanderen

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat Slootonderhoud verricht in Zeeuws-Vlaanderen, kunt u bij Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. terecht. Organisaties zoals rijkswaterstraat, waterschappen en de Vlaamse VMM doen regelmatig beroep op ons bedrijf uit Sluiskil voor het uitvoeren van werkzaamheden wat betreft waterbouw.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een graafmachine met een maaikorf uitgevoerd voor slootonderhoud in een landelijke omgeving van Zeeuws-Vlaanderen.

Goed slootonderhoud door echte specialisten

Onze specialisten helpen u graag bij uw slootonderhoud. Ons loon- en grondverzetbedrijf uit Sluiskil is gespecialiseerd in onderhoud van sloten. Denk daarbij aan het baggeren van de sloot. Dat houdt in dat wij modder, zand of slib van de waterbodem verwijderen. Ook verricht ons bedrijf slootonderhoud aan de hand van maaikorven. We maaien het gras en de rietachtige begroeiing van sloten en waterlopen. Het slootafval wordt door de maaikorf meegenomen waardoor het op de slootkant gelost kan worden. Naast slootonderhoud verrichten wij meer waterbouwkundige werken.

Maak gebruik van deskundige medewerkers

Ons bedrijf helpt u graag met uw slootonderhoud. Wij helpen u natuurlijk ook op een vakkundige manier met andere werkzaamheden als loon- en grondwerken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende producten. Zo is het mogelijk om tuingrond te bestellen. Wilt u meer informatie over onze diensten of producten? Neem contact op met ons bedrijf voor de mogelijkheden. Heeft u ons met spoed nodig? Dan belt u ons op 31 (0)6 245 079 41.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen