Slootonderhoud in Zeeuws-Vlaanderen

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat slootonderhoud verricht in Zeeuws-Vlaanderen maar ook elders in Zeeland dan kunt u bij Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. terecht. Organisaties zoals Rijkswaterstraat, waterschappen en de Vlaamse VMM doen regelmatig beroep op ons voor het uitvoeren van werkzaamheden wat betreft waterbouw. Ook diverse bedrijven en particulieren doen regelmatig een beroep op ons.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Vragen?

Wij helpen u graag

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?
Loonbedrijf Verhulst shovel

Goed slootonderhoud door echte specialisten uit Zeeuws-Vlaanderen

Onze specialisten helpen u graag bij uw slootonderhoud in de buurt van Zeeuws-Vlaanderen. Ons Loon- en grondverzetbedrijf uit Sluiskil is gespecialiseerd in onderhoud van sloten. Denk daarbij aan het baggeren van de sloot. Dat houdt in dat wij modder, zand of slib van de waterbodem verwijderen. Ook verricht ons loonbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen slootonderhoud aan de hand van maaikorven. We maaien het gras en de rietachtige begroeiing van sloten en waterlopen. Het slootafval wordt door de maaikorf meegenomen waardoor het op de slootkant gelost kan worden. Naast slootonderhoud verrichten wij meer waterbouwkundige werken.

Maak gebruik van deskundige medewerkers

Ons bedrijf uit Sluiskil, in Zeeuws-Vlaanderen, helpt u graag met uw slootonderhoud. Wij helpen u natuurlijk ook op een vakkundige manier met andere werkzaamheden, bijvoorbeeld met loon grondwerken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht om verschillende producten. Zo is het mogelijk om tuingrond te bestellen. Wilt u meer informatie over onze diensten of producten? Neem contact op met ons bedrijf voor de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 31 (0)6 245 079 41 of mail@harthoornverhulstsluiskil.nl.

Gele graafmachine van Harthoorn

Klantenservice & Spoed