Tuingrond in Zeeland

Bent u op zoek naar tuingrond voor uw tuin in Zeeland? Dan bent u bij loon- en grondbedrijf Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. uit Sluiskil in juiste handen. Ons tuingrond is verkrijgbaar in verschillende opties: los, geclusterd, los gestort of in big-bags. De tuingrond kan worden opgehaald of worden geleverd.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Vragen?

Wij helpen u graag

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?
Loonbedrijf Verhulst shovel

Creëer een mooie tuin met tuingrond van ons bedrijf in de buurt van Zeeland

Ons loon- en grondverzetbedrijf voorziet u graag van tuingrond zodat u aan de slag kunt met uw tuin in Zeeland. Tuingrond is namelijk de basis van een tuin. Het wordt met name gebruikt voor het aanplanten van planten en bomen binnen de tuin. Zo creëert u een schitterende tuin met gezonde planten en bloemen. Als een van de meest gespecialiseerde grondverzetbedrijven uit Zeeland bieden wij u meer dan enkel tuingrond. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende producten die van pas komen bij uw tuin. Denk daarbij aan het bestellen van zand om beter te kunnen tuinieren.

Bestel van echte specialisten

Wilt u tuingrond of grond bestellen van ons gespecialiseerde bedrijf uit Sluiskil, in Zeeland? Of heeft u nog andere grondstoffen en materialen nodig voor uw tuin? Neem contact met ons bedrijf voor de verschillende mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 31 (0)6 245 079 41 of mail@harthoornverhulst.nl.

Gele graafmachine van Harthoorn

Klantenservice & Spoed

Loonbedrijf Verhulst Sluiskil