Tuingrond in Zeeland

Bent u op zoek naar tuingrond voor uw tuin in Zeeland? Dan bent u bij Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. uit Sluiskil in juiste handen. Ons tuingrond is verkrijgbaar in verschillende opties: los, geclusterd, los gestort of in big-bags. De tuingrond kan worden opgehaald of worden geleverd.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een medewerker van Harthoorn-Verhulst werkt naast een graafmachine die grond egaliseert voor tuinaanleg in Zeeland.

Creëer een mooie tuin met tuingrond van ons bedrijf

Ons loon- en grondverzetbedrijf voorziet u graag van tuingrond zodat u aan de slag kunt met uw tuin. Tuingrond is namelijk de basis van een tuin. Het wordt met name gebruikt voor het aanplanten van planten en bomen binnen de tuin. Zo creëert u een schitterende tuin met gezonde planten en bloemen. Als een van de meest gespecialiseerde grondverzetbedrijven bieden wij u meer dan enkel tuingrond. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende producten die van pas komen bij uw tuin. Denk daarbij aan het bestellen van zand om beter te kunnen tuinieren.

Schaf tuingrond aan van echte specialisten

Wilt u tuingrond of grond bestellen van ons gespecialiseerde bedrijf? Of heeft u nog andere grondstoffen en materialen nodig voor uw tuin? Neem contact met ons bedrijf voor de verschillende mogelijkheden. Als u vragen voor ons heeft, stuurt u deze via mail@harthoornverhulst.nl. Voor spoeddiensten zijn wij te bereiken op 31 (0)6 245 079 41.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen