Loonbedrijf Verhulst graafmachine en trekker

De specialist van alle waterbouwbedrijven

Als u op zoek bent naar een van de meest gespecialiseerde waterbouwbedrijven, kunt u bij ons bedrijf uit Sluiskil terecht. Het uitvoeren van waterbouwkundige werken in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen is bij ons in goede handen. Organisaties zoals Rijkswaterstaat, waterschappen en de Vlaamse VMM doen voor waterbouw regelmatig beroep op ons bedrijf Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. uit Zeeland.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Loonbedrijf Verhulst graafmachine

Diensten van een van de meest gespecialiseerde waterbouwbedrijven

Ons loon- en grondverzetbedrijf is een van de meest deskundige waterbouwbedrijven dat verschillende waterbouwkundige werken uitvoert. Diverse werkzaamheden van ons bedrijf in waterbouw zijn:

  • Uitvoering van grondwerk voor waterbouwkundige werken
  • Aanleggen van vistrappen
  • Plaatsen van stuwen
  • Onderhoud aan sloten, zoals baggeren en maaikorven
  • Aanleggen van damwanden en betuiningen
  • Aanleggen van watervlonders

Al onze waterbouwkundige werken worden uitgevoerd door vakbekwame, VCA-gecertificeerde medewerkers. Als bedrijf in de waterbouw gebruiken wij altijd het juiste materiaal voor uw project. Zo staan we garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Het belang van waterbouwkundige werken in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen

 Het is belangrijk om zaken rondom uw waterbouw goed op orde te hebben. Als een van de meest gespecialiseerde waterbouwbedrijven helpt ons bedrijf in de waterbouw u graag verder met bijvoorbeeld effectief slootonderhoud. Dit is vaak verplicht wanneer u perceel grenst aan een A-waterloop. Maar ook andere waterbouwkundige werken zijn belangrijk. Zo zorgen damwanden voor oeverbescherming en bescherm stuwen tegen overstromingen. Ons bedrijf in de waterbouw helpt u graag bij ieder van deze werkzaamheden.

Meer dan een van de meest gespecialiseerde waterbouwbedrijven

Naast dat ons bedrijf in de waterbouw verschillende waterbouwkundige werken uitvoert, verrichten wij nog meer werkzaamheden op andere gebieden, zoals loon- en grondwerken. Van oudsher zijn wij actief in agrarisch loonwerk. Ondanks dat we onze bedrijfsactiviteiten hebben uitgebreid, zijn wij nog steeds een loonbedrijf waar u terecht kunt voor verschillende agrarische werkzaamheden.

Schakel specialisten in voor verschillende diensten

Als een van de meest gespecialiseerde waterbouwbedrijven helpen wij u graag bij waterbouwkundige werken. Neem contact op met ons bedrijf en bespreek de vele mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst betreft waterbouw of een van onze andere vakgebieden. Bel ons op 31 (0)6 245 079 41 als u direct met onze klantenservice wilt spreken.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed

Loonbedrijf Verhulst Sluiskil