Loonbedrijf Verhulst graafmachine en trekker

Waterbouwbedrijf

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd waterbouwbedrijf dan kunt u bij ons terecht. Het uitvoeren van waterbouwkundige werken in Zeeuws-Vlaanderen maar ook elders in Zeeland is bij ons in goede handen. Organisaties zoals o.a. Rijkswaterstaat, waterschappen en de Vlaamse VMM doen daarvoor regelmatig een beroep op ons.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Loonbedrijf Verhulst graafmachine

Diensten van een van de meest gespecialiseerde waterbouw bedrijven

Loon- en grondverzetbedrijf Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. uit Sluiskil, Zeeland is een deskundig waterbouwbedrijf dat verschillende waterbouwkundige werken uitvoert in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Diverse werkzaamheden van ons waterbouwbedrijf uit Zeeland zijn:

  • Uitvoering van grondwerk voor waterbouwkundige werken;
  • Aanleggen van vistrappen;
  • Plaatsen van stuwen;
  • Onderhoud aan sloten, zoals baggeren en maaikorven;
  • Aanleggen van damwanden en betuiningen;
  • Aanleggen van watervlonders.

Al onze waterbouwkundige werken worden uitgevoerd door vakbekwame, VCA-gecertificeerde medewerkers uit Zeeuws-Vlaanderen en Zeeland. Als waterbouwbedrijf gebruiken wij altijd het juiste materiaal voor uw project in Zeeland. Zo staan we garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Onderhoud zonnepark Sluiskil

Onderhoud zonnepark Sluiskil

Het door Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. in opdracht van HEC Solar uit Sofia, Bulgarije onderhouden van aangelegde rijplaten en omliggende wegen op een zonnepark te Sluiskil.

Lees meer
Te koop, for sale!

Te koop, for sale!

Liebherr 912 met 7500 draaiuren. Liebherr 912 with 7500 operating hours. Voor meer informatie bel naar Harthoorn Vlissingen b.v., 0118-466130 en vraag naar Sander de Visser. For more information call Harthoorn Vlissingen b.v., 0118466130/0031118466130 and ask for...

Lees meer

Het belang van waterbouwkundige werken in Zeeuws-Vlaanderen en elders in Zeeland

Het is belangrijk om zaken rondom uw waterbouw goed op orde te hebben. Als een ervaren waterbouwbedrijf uit Zeeland helpen wij u graag verder met bijvoorbeeld effectief slootonderhoud. Dit is vaak verplicht wanneer u perceel grenst aan een A-waterloop. Maar ook andere waterbouwkundige werken zijn belangrijk voor de omgeving van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Zo zorgen damwanden voor oeverbescherming en bescherm stuwen tegen overstromingen. Ons waterbouw bedrijf uit Zeeland helpt u graag bij ieder van deze werkzaamheden.

Meer dan een van de meest gespecialiseerde waterbouw bedrijven

Naast dat ons waterbouwbedrijf verschillende waterbouwkundige werken uitvoert in Zeeuws-Vlaanderen en elders in Zeeland verrichten wij nog meer werkzaamheden op andere gebieden, zoals loon- en grondwerken. Van oudsher zijn wij actief in agrarisch loonwerk. Ondanks dat we onze bedrijfsactiviteiten hebben uitgebreid, zijn wij nog steeds een loonbedrijf uit Zeeland waar u terecht kunt voor verschillende agrarische werkzaamheden.

Schakel specialisten in voor verschillende diensten

Als ervaren waterbouwbedrijf helpen wij u graag bij waterbouwkundige werken in Zeeuws-Vlaanderen en elders in Zeeland. Neem contact op met ons bedrijf uit Sluiskil en bespreek de vele mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst betreft waterbouw of een van onze andere vakgebieden. Wij zijn te bereiken via 31 (0)6 245 079 41 en mail@harthoornverhulstsluiskil.nl.

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed