Zand bestellen in Zeeland

Bij Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. uit Sluiskil, gemeente Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland is het mogelijk om schoon, gecertificeerd zand te bestellen. U kunt bij ons terecht als particulier of als bedrijf. Het zand is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo kunt u het zelf komen afhalen, los of los gestort laten leveren, maar ook geclusterd of in big-bags.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Vragen?

Wij helpen u graag

Klantenservice & Spoed
Interesse in onze diensten?
Loonbedrijf Verhulst shovel

Zand bestellen bij een gespecialiseerd bedrijf uit Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen

Wanneer u op zoek bent naar zand, kunt u dit bestellen bij ons loon-en grondzetbedrijf in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Zand is een bekende en veelvoorkomende grondstof. U gebruikt zand voor verschillende werkzaamheden. Voor u te werk gaat is het handig om naar soorten zand te kijken. Ophoogzand is de meest gebruikte soort en is ideaal voor uw bestrating, tuin of aanvullen van kuilen. Wanneer u zand gebruikt voor de tuin is het ook handig om tuingrond te bestellen. Het voordeel van dit zand is dat er nauwelijks eisen aan zitten.

Andere materialen en grondstoffen

Naast dat u bij ons grondverzetbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen en Zeeland zand kunt bestellen, bieden wij nog meer materialen en grondstoffen. Zo is grond bestellen ook mogelijk. Het is zelfs mogelijk om zand en grond in te nemen. Dat geldt voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt deze producten brengen naar ons bedrijf in Sluiskil. Wanneer u bij ons loonbedrijf bestelt, is het mogelijk om uw bestelling te komen op halen, of te laten bezorgen.

Neem contact op en bestel gemakkelijk

Wanneer u zand wilt bestellen, neemt u eenvoudig contact op met ons bedrijf uit Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 31 (0)6 245 079 41. Ook kunt u een e-mail sturen naar mail@harthoornverhulstsluiskil.nl Wij staan u graag te woord over onze handel, voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden.

Gele graafmachine van Harthoorn

Klantenservice & Spoed