Zand bestellen in Zeeland

Bij Harthoorn Verhulst Sluiskil b.v. uit Sluiskil, in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen, is het mogelijk om zand te bestellen. U kunt bij ons terecht als particulier of als bedrijf. Het zand is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo kunt u het los of los gestort laten leveren, maar ook geclusterd of in big-bags.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een oranje wielgraafmachine van Harthoorn-Verhulst verplaatst zand op een bouwplaats, wat de handel in zand representeert.

Zand bestellen bij een bedrijf met vele specialismen

Wanneer u op zoek bent naar zand, kunt u dit bestellen bij ons loon-en grondverzetbedrijf. Zand is een bekende en veelvoorkomende grondstof. U gebruikt zand voor verschillende werkzaamheden. Voor u te werk gaat is het handig om naar soorten zand te kijken. Ophoogzand is de meest gebruikte soort en is ideaal voor uw bestrating, tuin of aanvullen van kuilen. Wanneer u zand gebruikt voor de tuin is het ook handig om tuingrond te bestellen. Het voordeel van dit zand is dat er nauwelijks eisen aan zitten.

Andere materialen en grondstoffen

Naast dat u bij ons bedrijf zand kunt bestellen, bieden wij nog meer materialen en grondstoffen. Zo is grond bestellen ook mogelijk. Het is zelfs mogelijk om zand en grond in te nemen. Dat geldt voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt deze producten brengen naar ons bedrijf. Wanneer u bij ons loonbedrijf bestelt, is het mogelijk om uw bestelling te komen op halen, of te laten bezorgen.

Grote witte big bags bedrukt met het logo van Harthoorn, gevuld met zand, klaar voor levering in Zeeland.

Neem contact op en bestel gemakkelijk

Wanneer u zand wilt bestellen, neemt u eenvoudig contact op met ons bedrijf. Wij zijn telefonisch te bereiken via 31 (0)6 245 079 41 als u ons met spoed nodig heeft. Voor vragen over onze diensten en producten stuurt u een e-mail naar mail@harthoornverhulst.nl. Wij staan u graag te woord over onze handel, voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen